Frågor & svar

Fråga: Vad är Rosers Vice?

Svar: Det är ett event som vi vill kalla: LARP - Lajv Airsoft RolePlay.


Fråga: Vad innebär LARP?

Svar: Lajv Airsoft RolePlay - Det är vad vi har valt att kalla spelstilen på detta event. Det är mer rollspel/lajv med implement av airsoft.


Fråga: Vad är Airsoft?

Svar: Airsoft är en global sport som utövas medairsoftvapen, vanligen kallade soft air guns. Sporten påminner om paintball, men utan färg och är svagare, effektbegränsade och ofta ser ut som en exakt kopia av ett riktigt vapen.


Fråga: Vart kommer Rosers Vice vara?

Svar: Airsoft är en global sport som utövas medairsoftvapen, vanligen kallade soft air guns. Sporten påminner om paintball, men utan färg och är svagare, effektbegränsade och ofta ser ut som en exakt kopia av ett riktigt vapen.


Fråga: När är Rosers Vice eventet?

Svar: Rosers Vice eventet kommer att äga rum den 31e Augusti 2024.


Fråga: När är sista anmälningsdagen?

Svar: Sista anmälningsdagen är 30e Juni 2024 för Rosers Vice.


Fråga: Får jag vara med trotts att jag är under 18?

Svar: Ja, men du kommer inte att få använda några airsoftvapen under eventet. Men du är välkommen att delta ändå! Vi rekommenderar att du är från 15år. Skulle du vara under 15år så måste du ha med dig målsman som är med på eventet. Tänk på att allt deltagande sker på egen risk!


Fråga: Jag har missat att anmäla mig innan den 30e Juni, kan jag anmäla mig ändå?

Svar: Du kan anmäla dig efter den 30e Juni, men det kommer att ta längre tid innan du får ett bekräftelsemejl från oss. Det kan bli att du inte får ditt ID-kort vid incheckningen, utan måste hämta ut den ingame isället. 


Fråga: När är sista inbetalningsdagen?

Svar: Sista inbetalningsdagen är 30e Juni, om det inte är att du anmäler dig efter det. En "sen anmälan" kommer behöva betalas samma dag som man får ett bekräftelse mejl.


Fråga: Jag har missat att betala i tid, vad händer nu?

Svar: Din anmälan kommer då att "försvinna". Risken finns att någon annan då har fått din roll om du har en "specialroll". Men kontakta oss så kan vi lösa något.


Fråga: Jag kan inte komma på eventet, kan jag få tillbaka min spelavgift?

Svar: Nej, ingen spelavgift kan fås tillbaka efter att den är inbetald. Du kan sälja din biljett till någon annan. Meddela då oss via mejl vem det är som köpt din plats för eventet.


Fråga: Måste jag följa kraven för rollerna?

Svar: Ja, är du osäker på om dina kläder passar till din roll? Skicka ett mejl till oss så kan vi försöka hjälpa dig.


Fråga: Jag vill spela en roll som jag inte hittar i listan, vad gör jag nu?

Svar: Anmäl dig som invånare, skriv sen i informationen att du vill spela en specialroll så återkopplar vi till dig. Vi kan ställa eventuella andra frågor som du behöver svara på samt eventuella krav för rollen som du behöver följa.


Fråga: Vart kan jag höra av mig för eventuella fler frågor?

Svar: Kontakta oss på info@northvalleyroleplay.se så ska vi försöka besvara dina frågor!